See this page in English

    www.it.mjd-consult.com

Ydelser i forbindelse med outsourcing tilbydes i samarbejde med Michael J.H. Davies fra MJD-IT consult.


Outsourcing af software udvikling

Ønsker din virksomhed at nedsætte omkostningerne til softwareudvikling uden at gå på kompromis med kvaliteten?

 

Har I hørt om mulighederne for at få foretaget softwareudvikling i Indien, men mangler de rigtige kontakter for at komme i gang?

Så har vi en løsning på jeres situation. Vi samarbejder med en lille, dynamisk og dygtig virk­somhed med speciale i softwareudvikling i New Delhi. Indehaveren, ingeniør Pawan Jain, stiftede firmaet ISG (India) Pvt. Ltd i 1991 og er fortsat firmaets faglige og forretningsmæssige leder.

ISG (India) har specialiseret sig i at udvikle skræddersyede informationssystemer baseret på avancerede softwareløsninger, der er tilpasset den enkelte kundes specifikke behov. Kunden får således et informationssystem, der løser hans forretningsmæssige problemer på en effektiv måde til en meget konkurrencedygtig pris. Virksomheden har siden 1995 leveret softwareløsninger til en række Europæiske virksomheder i bl.a. England, Italien og Norge.

Vi tilbyder at sikre kvalitet og validering af slutproduktet, og vi er med under hele kravspecifikations- og design-fasen frem til den endelige validering, godkendelse og overdragelse til kunden. Vores baggrund er, ud over stor kompetence i kvalitetssikring og validering af software, mange års erfaring i softwareudvikling. Vi kan derfor sikre, at kunden altid får den bedste og mest hensigtsmæssige løsning.

ISG (India) råder over ekspertise indenfor adskillige softwareteknologier, bl.a. følgende:

  • Klient-Server:  VB6.0 som front-end og Oracle/ SQL/ACCESS som back-end

  • Webteknologi:  ASP, VBScript, JavaScript, Java, J2EE, back-end: Oracle & SQL

  • .NET Framework (DOT NET Framework, PHP/PERL/MySQL)

For flere oplysninger, se  www.isgsoftware.com

ISG (India) Blandt ISG (India)’s kundereferencer kan man bl.a. finde kendte navne som, Verdens­banken, Den Europæiske Kommission, Siemens, VCOM Inter­national (USA), BCI Bank-Italy, Legal & General Insurance Co. - UK, Barclays Bank - UK, Telenor - Norge, Coca Cola, m.v.

Til toppen


Copyright © 2003-17  Carl Erik Torp. All rights reserved.
Last updated: 17. oktober 2017.