www.stresskonsulenterne.dk

Dette kursus er udviklet og afholdes i samarbejde med Hans Kruckenberg fra Stresskonsulenterne

Iværksætter uden stress

Workshop om stress, selvforvaltning og personlig kvalitetsudvikling
for kommende og nystartede akademiske iværksættere

Det er en stor omvæltning at gå fra at være ansat, studerende eller arbejdsledig til at blive iværksætter. Arbejdsliv, privatliv og selvopfattelse skal ændres radikalt - og det er dig selv, der målrettet skal ændre dem – uden at blive stresset og miste overblikket.

Denne workshop klæder dig på til at tage udfordringen op – og til at blive mere sikker på, hvilken retning du skal gå for at få succes med netop din forretning.

Indhold

  •  Kulturchok med ét slag ændres din jobbeskrivelse, arbejdstid, det sociale på jobbet, ansvarsfordelingen, kundekontakten og arbejdsstedet. Chokket fører let til manglende overblik, opgivelse og i sidste ende stress og udbrændthed. Hvordan navigerer du i dette kaos, hvordan skal du disponere din tid - og hvordan tager du bedst vare på dig selv og din familie i processen?

  • Selvforvaltning - som iværksætter skal du være din egen chef, og det indebærer langt mere end chefjobbet på en arbejdsplads. Du skal f.eks. sikre, at du har over­skud til at være sammen på en ordentlig måde med alle slags mennesker. Du skal være klædt rigtigt på, og der skal være rent på kontoret – så du kan tage mod uventede gæster. Du tager telefonen i arbejdstiden. Du er fagligt ajour. Du står på god fod med skattevæsenet. Du ved, hvornår du har fri – og du holder fri. Du skal kort sagt tage dig selv al­vorligt … for hvem kan ellers tage dig alvorligt?

  • Personlig kvalitetsudvikling du skal leve af at sælge dig selv som ressource. Og en ressource skal forvaltes og plejes. Hvad er din personlige spidskompetence, og hvordan vedligeholder og udvikler du den?  Hvad er dine mål?  Hvordan checker du, om du har opfyldt dem?  Hvad med sidekompetencer?

Form

Forløbet veksler konsekvent mellem faglige oplæg og effektive øvelser, hvor du får lejlighed til at gå i dybden med din personlige vinkel på udfordringerne. Da stress handler om energi, er nogle af øvelserne fysiske - men vi kræver på ingen måde kondital.

Det praktiske

En workshop varer 6 timer (inkl. frokostpauser) eller 2 x 4 timer (inkl. spisepause), fordelt på 2 dage. Der kan være op til 20 deltagere.

Undervisere

Hans Kruckenberg, civilingeniør, stresskonsulent og krops-psykoterapeut. 25 års erfaring som leder, projektleder og medarbejder i elektronik- og IT-branchen. Har haft privat praksis siden 1994 med speciale i udvikling af personlige ressourcer og behandling af stress.

Carl Erik Torp, civilingeniør, selvstændig IT-konsulent og teknisk assessor på IT-området. 35 års erfaring med IT-udvikling, validering, kvalitetssikring og undervisning i IT-systemer og kompetence udvikling.

Til toppen


Copyright © 2003-17  Carl Erik Torp. All rights reserved.
Last updated: 17. oktober 2017.